News Ticker

Imprumuturi Si Credite Nebancare in 24 de ore

Imprumuturi nebancare este un nou concept de credit acordat populatiei de catre institutiile financiare din Romania.Din cauza crizei si a cerintelor tot mai draconice a Bancii Nationale a Romaniei, a fost nevoie de o reinventare a creditelor pentru retail prin aparitia segmentului de imprumuturi nebancare. Mai jos am sa ve explic ce presupune un imprumut nebancar si de unde poate fi accesat.

Companii care acorda imprumuturi nebancare

OTP CREDIT DE NEVOI PERSONALE CLICK AICI PENTRU APLICARE
CASH EXPRESS CLICK AICI PENTRU APLICARE
PROVIDENT CREDIT RAPID CLICK AICI PENTRU APLICARE
FRFS CREDIT RAPID  CLICK AICI PENTRU APLICARE 

Imprumuturi Credite Nebancare

FRFS  este una din putinele institutii financiare care acorda imprumuturi nebancare la dobanzi accesibile pentru populatie si fara prea mari probleme din punct de vedere fiscal. FRFS este in colaborare cu grubul Garanti Bank si iti poate oferii un credit online de nevoi personale sau auto in maxim 24 de ore.

OTP Credit este singura banca din sistemul romanesc  care a creat un departament pentru imprumuturi rapide in cadrul sistemului de acordare a creditelor.

Provident este compania cunoscuta de toata lumea in domeniul creditelor rapide si fara batai de cap in privinta documentele bancare. Tot ce trebuie calculat foarte bine este platirea ratelor pentru ca sunt destul de stricti.

Cash Express ofera credite de nevoi personale pentru persoane fizice cu venituri medii. Creditele Cash Express sunt genul de credite de care ai nevoie acum si nu le poti lasa pe mai tarziu.

Card Avantaj este probabil cel mai cunoscut card de credit pentru cumparaturi din Romania. Ofera sansa de a intra intr-un club exclusivist.

Criterii de eligibilitate pentru un imprumut nebancar

Pentru acest gen de credit sau imprumut este obligatoriu sa ai peste 18 ani si o vechim la locul de munca de minim 3 luni de zile. Forma de angajare poate fi cu carte de munca sau prin persoana fizica autorizata ( PFA ). Si persoanele care au iesit la pensie sunt eligibile, singura conditie sa aiba varsta pana in 69 de ani. Pensionarii trebuie sa aiba ultimul talon de pensie si decizia de pensionare in copie sau original.

Documente necesare pentru imprumuturi nebancare

Primele documente necesare pentru acordarea unui imprumut sunt: ultima factura la utilitati ( apa, canal, gaze, energie electrica ) si actul de identitate. Dupa care sunt o serie de acte necesare defalcate in functie de activitatea pe care o aveti in momentul aplicarii.

Pentru angajatii cu carte de munca sau alta forma de angajare sunt necesare:
– adeverinta de salariu (adeverinta de salariat) pentru a demonstra ca este angajat cu forme legale;
– fisa fiscala (intrebati la contabilitate pentru mai multe informatii) pentru a demonstra vechimea si plata tuturor impozitelor de catre angajator;
– la cele de mai sus se adauga si copie du buletin (act de casatorie daca este cazul) si o factura la utilitati.
Pentru pensionari este obligatoriu sa aiba pana in 69 de ani si sa aiba urmatoarele documente:
– un talon de pensie (de preferat ultimul) pentru a demonstra venitul lunar pe care il are;
– decizia de pensionare;
– se aduga si copie dupa actul de identitate si o factura la utilitati (apa, canal, gaze, electricitate).
Pentru persoane fizice autorizate (PFA) sunt obligatorii ceva mai multe documente dupa cum urmeaza:
– certificatul de inregistrare fiscala (CUI) al PFA-ului;
– o autorizatie de libera practica (dupa caz);
– decizie finala de impunere pe ultimul an;
– registrul de incasari si plati pe ultimele 3 luni;
– la cele 4 documente se adauga si actul de identitae cu ultima factura la utilitati. Sper sa va fie folositor acest articol despre imprumuturi nebancare dar mare grija cum va faceti calculele cand vreti sa contractati unul.

41 Comments on Imprumuturi Si Credite Nebancare in 24 de ore

 1. Buna ziua.

  Eu sunt domnul Frank David împrumut acredible creditor, suntem legitime și un împrumut reputație de companie. Suntem o firma dinamica, cu asistență financiară de fonduri Am împrumut afară la persoanele fizice, la rata de 3%, care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, sau pentru a porni în sus, investițiile companiei / Factory, de a investi pe business.We doriți să utilizați acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență fiabilă și beneficiar și să fie bucuroși să vă oferim o loan.
  Servicii prestate includ; Refinance, Home Improvement, Credit de investitii, credite auto, de consolidare a datoriei, linie de credit, al doilea rând ipotecare, credite de afaceri, credite personale, auto împrumut, împrumut Auto.

  Scrie spate daca sunteti interesati.

  NUMELE COMPLET ………
  HOME ADRESA ……
  SEX ……….
  AGE ……….
  STAREA CIVILĂ ……..
  ȚARA ……….
  Număr de telefon mobil ………
  OFFICE NUMĂRUL ………
  STAT ……….
  Venitul lunar ………
  OCUPAȚIE …..
  DATA NASTERII …..
  Suma necesară AS CREDIT ………
  DURATA DE ÎMPRUMUT ……
  Scopul creditului ………

  Odată ce am primit cererea dvs., împrumut, plata lunară se calculează și trimis la tine, inclusiv informații de cont, plati o rata lunara (perioada de gratie de doi (2) luni de la acea dată), și trimite toate documentele de procesare (cum ar ca aprobarea contractului, primirea de înregistrare, transferul, etc). Vă vom ține la curent și actualizate pe parcursul perioadei de creditare.
  Asteptam raspunsul dvs..
  Cu stima,
  Dl Frank David
  Douglas Smi

 2. as dori un imprumut de 7000 euro .ce documente imi trebuiesc si ce conditii trebuie sa indeplinesc?nu trimit nimic in avans inainte

 3. În nevoie de un împrumut de pornire pentru uz personal sau pentru scopuri de investiții, atunci nu căutați mai departe vom da suma de la un minim de 3.000 dolari la maxim de 50 milioane dolari fără garanții.
  Nume complet:
  adresa:
  țară:
  telefon #:
  vârstă:
  sex:
  Suma necesară:
  durata:
  venitul lunar:
  Poziția la locul de muncă:

 4. Ai nevoie de un împrumut? Ești în datorii și aveți nevoie de un împrumut pentru a clarifica datoria ta ?? Ai nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Dacă da, vă faceți griji nu mai fi de ajutor este în sfârșit aici. Suntem o firmă privată de creditare de împrumut care oferă credite pentru persoane fizice și firme, la o rată scăzută și accesibile dobândă de 2%, pentru a obține împrumuturi ieftine tale azi. Debitori interesate sunt rugate sa ne contacteze și bucurați-vă de numeroasele noastre servicii financiare.

 5. constandache marina // septembrie 18, 2014 at 7:53 pm // Răspunde

  sunt disperata!!!!!!!!!!!!as dori un imprumut de 3000ron ptr un an sau 2!!!sunt inregistrata la biroul de credit!!!ce sanse am????????????cat de mici.va rog mult!!!!!!!!!!

 6. buna ziua sint o mama disperata am venit de 600ron si as avea nevoie urgent de 2000ron pe 1 an astept raspuns urgent .va multumesc

 7. i need 10000 euro you can help me,i live in romania thenks

 8. ce acte trebuiesc pt 10000 €

 9. buna zuua doresc si eu uyn imprumut

 10. Sunt interesată de un împrumut de 16000

 11. Buna ziua,
  As dori un credit de 5000 ron pe o perioada de 1 an.
  Va rog sa-mi transmiteti conditiile necesare pentru acordarea creditului precum si rata lunara.
  Multumesc.

 12. sunt interesata de credit pentru investitie , va rog sa ma contactati . multumesc .

 13. enache alexandru dorin // octombrie 14, 2014 at 4:19 pm // Răspunde

  buna ziua,pentru un imprumut de 15000 mii lei ce conditii trebuie sa indeplinesc ?mai am un credit in derulare si nu pot accesa din alta parte poate ma ajutati dumneavoastra,va multumesc

 14. salut tineti cont de biroul de credit?ma intereseaza 60000 ron pe 5 ani se poate?

 15. am nevoie de un imrumut de 70000 lei sunt din Romania si am o vechime in munca de 11 ani si un venit fix.va multumesc.

 16. doresc imprumut

 17. Buna ziua, am un venit de 2844 lei si as dori sa achizitionez un credit de la dvs dar sunt in biroul de credit. Ma puteti ajuta. Va multumesc si astept un mic raspuns pe mail. Cu stima Eugen Ibinceanu.

 18. a primit vreunul vreun raspuns?

 19. am nevoie de un credit de 2000 ron

 20. as dori un credit de 2000 lei

 21. doresc imprumut

 22. am nevoie de un credit de 1000 lei

 23. am nevoie de un credit de 1000 lei ce acte imi trebuie

Leave a comment

Your email address will not be published.

*